Ugebrev 19. maj 2017

Kære Femern Belt Suppliers medlemmer

Så gik nok en skelsættende uge, hvor sommeren for alvor banker på, hvor der snakkes om fremrykkede arbejder i forbindelse med Femern Belt Tunnellen, og hvor FBS’s netværk inviterede til Esbjerg, for at opleve Blue Water og Aramark.

Tirsdag morgen kørte vi, en mindre busfuld forventningsfulde medlemmer, mod Esbjerg, hvor vi ankom kl.11.30, hvor Søren Stougaard fra Blue Water tog imod os, og viste os rundt på havnen i mere end 1 time. Derefter fik vi en fantastisk frokost og Direktør Kurt Skov introducerede os i BW’s opstart, ekspandering og deres rolle i shipping verdenen.

Kurt Skov fortalte medlevende og humoristisk, fra dag 1 til den virksomhed de er i dag, med mere end 1800 ansatte, fra første lastbil til i dag med mere end 1500 køretøjer og med afdelinger i 24 lande, en fantastisk historie, som fortjener al den respekt, som de kan tilkomme.

Derfra kørte vi til ARAMARK, som holder til ved Esbjerg lufthavn, og hvor direktør Morten Andersen gennemgik deres rolle i Offshore verdenen, og den er større end vi tror.

ARAMARKs omsætning på verdensplan ligger på ca. 15 milliarder… dollars.

Alt i alt havde vi en fantastisk dag, hvor vi sluttede af på Hejse kro, hvor vi fik en gang ”stegt flæsk med persillesovs”, og derefter hjemad.

Med venlig hilsen
Benny Damgaard
Business Development Manager FBSuppliers
Mobil; +45 2041 5262

19. maj 2017:11:12