Ugebrev 7. april 2017

Kære Medlemmer

I denne uge er det igen Lalandia som har udfordringer, og som beder om hjælp i netværket, og det er endda på 2 områder, så læs endelig ugebrevet helt igennem.

Lalandia vil gerne lave en samarbejdsaftale på EL-området, gældende for 2017, men med mulighed for forlængelse, på årsplan. Det drejer som om at Lalandia sikrer sig, så de både ved tilkaldevagt, diverse EL-opgaver, ved levering af diverse materialer og ved enkeltprojekter, har en leverandør klar i baghånden.

Kontakt person fra Lalandia: Morten Refdal: mol@lalandia.dk mobil: 6161 0318

Næste projekt, hvor Lalandia beder om hjælp i netværket er indenfor VVS-området. Her skal der ligeledes laves en samarbejdsaftale mellem Lalandia og et VVS-firma, i første omgang for 2017, men med mulighed for at den forlænges på årsplan. Igen drejer det sig om at Lalandia sikrer sig mod både diverse nedbrud og til enkeltprojekter, samt til rådgivning, planlægning og udførelse af VVS-arbejder.

Kontakt person fra Lalandia: Morten Refdal: mol@lalandia.dk mobil: 6161 0318

Men vent til efter påsken med at henvende jer, da Lalandia, og i særdeleshed Morten, har meget travlt, og skulle der blive tid til en fridag til Morten, så ved jeg at han sætter stor pris på at slappe af i familiens skød Rigtig go’ påske til jer alle sammen, nyd vejret, nyd familien og nyd livet.

Med venlig hilsen Benny Damgaard
Business Development Manager FBSuppliers 
Mobil; +45 2041 5262

10. april 2017:15:01