Åbningsfest hos Ejner Hessel Nykøbing Falster

Kære forbindelser og samarbejdspartnere

Mine kollegaer og jeg hos Ejner Hessel Nykøbing Falster har de sidste par måneder så småt taget hul på hverdagen i vores splinternye faciliteter. Og det skal selvfølgelig fejres sammen med jer! Derfor holder vi en stor åbningsfest fredag d. 3. november fra kl. 7.30 til 18.00. Kom selv, tag en kollega under armen eller tag hele familien med!

Det bliver en dag fyldt med hygge, lækker mad og masser af muligheder for at netværke. Der vil selvfølgelig også være rig mulighed for at prøvekøre mange af vores el modeller, og så tilbyder vi store og små en tur i vores fuldelektrisk eActros lastbil, som bestemt er en unik oplevelse.

Vi vil rigtig gerne give alle muligheden for at kigge forbi, uanset hvilket program man har. Derfor har vi strikket et heldagsprogram sammen, så du kan dukke op, lige når det passer dig.

Kl. 07.30 – 10.00: Byder vi på morgenbrød fra Nysted Bageri og en kop kaffe fra vores EQV Coffee Van.Kl. 12.00 – 18.00: MM Grill står klar til at sørge for dine frokost- eller aftensmadsbehov med fransk hotdog eller burger. Der vil også være kolde drikkevarer fra bl.a. Krenkerup Bryggeri.

Og for at sætte stemningen i top, har vi inviteret vores gode ven af huset, Jørgen Bonde, til at spille live musik hele dagen. Og så tilbyder vi en gratis bilvask til alle der kigger forbi, så du kan gå på weekend med en ren bil!

Jeg ser frem til en fantastisk dag i jeres selskab, og give alle der ønsker en rundvisning i vores nye faciliteter. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Nykøbing F. invitation – web

Med venlig hilsen / Mit freundlichen Grüssen / Best regards

Luis Diniz
Salgskonsulent, varebiler | Mercedes-Benz | Nykøbing F.

tlf: +45 7311 7516
mobil: +45 2137 6687
l.diniz@hessel.dk

Medlemslogin

For at rette indholdet på din side under “Leverandører”, skal du logge ind hér.