Ny FB Suppliers hjemmeside med mange muligheder

FB Suppliers lancerer nu en helt ny hjemmeside til glæde og gavn for alle medlemmer.

Hjemmesiden har først og fremmest flere sprog – både dansk og engelsk.
Netop den engelske sprogversionering har været en stor prioritet, da engelsk er det primære sprog i hele Femern byggeriet.

Det enkelte medlem har fået flere relevante redigeringsmuligheder på www.fbsuppliers.dk.
Da 2/3 af medlemmerne ikke selv har en engelsk sproget version af deres hjemmeside, har det været vigtigt for FB Suppliers at kunne tilbyde dette som en mulighed.
Medlemssiderne har fortsat link til det enkelte medlems hjemmeside, men medlemmer præsenterer nu ydermere deres kerneydelser, og en kortfattet men præcis beskrivelse af deres virksomheds fordele.
Det foregår som sagt både på dansk og engelsk, for det er vigtigt at præsentere egen virksomhed i øjenhøjde – og på et sprog som modtageren forstår!

Den individuelle brochure
Det er vigtigt at udfylde alle oplysninger som leverandør på begge sprog, da den nye hjemmeside automatisk kan generere en brochure ud fra leverandørsiden.
I praksis betyder det, at FB Suppliers kan samle en branche-specifik brochure for fx. “Bygge og Anlæg” og en helt anden til fx. “Transport & Logistik”.
Det er til glæde for alle medlemmer, kommende kunder og ikke mindst miljøet.

Det nye FBSuppliers.dk er blevet til i tæt samarbejde med Provi, der foruden projektledelse har leveret design og programmering af hjemmesiden.

Medlemslogin

For at rette indholdet på din side under “Leverandører”, skal du logge ind hér.