Rådgivning & Service

Dansk-Tysk Handelskammer

CVR: 10689872
Kongens Nytorv 26, 3.
1050 København
33913335
ar@handelskammer.dk

Efter aftale med Lars Stuckert bytter vi medlemskabet til et beløb på 5000 DKK årligt.

Dansk-Tysk Handelskammer er en del af AHK-netværket. Forkortelsen AHK står for Auslandshandelskammern, og det kan oversættes til udlandshandelskamre. Det er betegnelsen for AHK-netværket, der består af 130 kontorer fordelt på 90 lande. Her servicerer cirka 1.700 ansatte de 45.000 medlemmer. AHK-netværket er sat i verden for at støtte tyske virksomheder, der vil handle i udlandet, og for at støtte udenlandske virksomheder, der vil handle i Tyskland.

Dansk-Tysk Handelskammer har i 30 år banet vejen for et samarbejde mellem dansk og tyske erhvervsvirksomheder og været en kompetent partner i alle spørgsmål vedrørende begge markeder.

Markedskendskab og forståelse for forretningskultur og sprog kombineret med et bredt netværk og gode kontakter i dansk og tysk erhvervsliv gør Dansk-Tysk Handelskammer i stand til at finde den rigtige fremgangsmåde for virksomheder, der er til stede eller overvejer en tilstedeværelse på det tyske og danske marked. Virksomheden har fingeren på pulsen i forhold til markedsudviklingen i begge lande og arbejder tæt sammen med faglige organisationer, myndigheder, forbund og fagmesser. Derudover hjælper den årligt mere end 1.000 virksomheder med alt lige fra opstart til rådgivning i forbindelse med deres løbende forretninger i begge lande og tilbyder en fleksibel og professionel service tilpasset den enkelte eksportvirksomhed.

Handelskammerets omkring 650 medlemmer er en del af det største dansk-tyske erhvervsnetværk. Et stærkt netværk i begge lande, eksklusive arrangementer og månedlige nyhedsbreve er centrale dele af Dansk-Tysk Handelskammers aktiviteter.

Kerneydelser
Core Services
Produkter/Ydelser
Products/Services

Medlemslogin

For at rette indholdet på din side under “Leverandører”, skal du logge ind hér.